JOGNYILATKOZAT

A HONLAP CÉLJA
Honlapunk célja, hogy tájékoztatást nyújtson a Memoril Mite filmtabletta használatáról.

HASZNÁLATI FELTÉTELEK
Minden felhasználó elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A honlapon szereplő információk jogosulatlan felhasználásért a Meditop Gyógyszeripar Kft. nem vállal felelősséget. A honlapon elhelyezett információk célja az egészségügyi ismeretek bővítése, mely nem helyettesíti az orvos felkeresését.

INFORMÁCIÓK
A Meditop Gyógyszeripar Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalakon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Bár a honlap oldalai hozzáférhetőek más ország felhasználói számára is, a közölt információk azonban kizárólag Magyarország területén érvényesek. A Meditop Gyógyszeripar Kft. nem vállal garanciát az anyagok hitelességéért és nyomatékosan elutasít minden felelősséget és kötelezettséget az oldalon szereplő információkkal kapcsolatban. Felelősség sem a Meditop Gyógyszeripar Kft.-t, sem a honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket nem terheli a honlap látogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért (közvetlen vagy közvetett), adatvesztésért illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

VÉDJEGYEK, VÉDETT NEVEK, DOMAIN NEVEK
A bejegyzett nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik.

SZERZŐI JOG, AZ INFORMÁCIÓK TULAJDONJOGA
Minden szerzői jog a Meditop Gyógyszeripar Kft.-t illeti.

HONLAPOT LÁTOGATÓKTÓL SZÁRMAZÓ VISSZAJELZÉSEK
A Meditop Gyógyszeripar Kft. részére elküldött információt nem őrizzük meg, nem vállalunk válaszadási kötelezettséget.

ADATVÉDELEM
Általában a webhely és az egyes oldalak látogatottságáról esetlegesen a Meditop Gyógyszeripar Kft. gyűjt adatokat, de ebben a folyamatban nem gyűjtünk személyes adatokat.
A Memoril Mite az egyetlen vény nélkül kapható memóriajavító gyógyszer, amely piracetámot tartalmaz.


A Memoril Mite filmtabletta piracetám hatóanyagú vény nélkül kapható gyógyszer (VN). Alkalmazási előirás dátuma: 2018. szeptember 14. | Forgalomba hozatali engedély száma: OGYI-T-6392/08
Gyártó: MEDITOP Gyógyszeripari Kft. | Az anyag lezárásának dátuma: 2018. november 15.