A Memoril Mite filmtabletta vény nélkül kapható a patikákban.

Javasolt fogyasztói ára:

Memoril Mite 600 mg filmtabletta 30 db:    2150 Ft
Memoril Mite 600 mg filmtabletta 60 db:    2700 Ft

Betegtájékoztató

Memoril Mite 600 mg filmtabletta (PDF | 107 KB)

Hatóanyaga:

Memoril Mite 600 mg filmtabletta
600 mg piracetám filmtablettánként.

Adagolása:

Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Az adagolást és a kezelés időtartamát a kezelőorvos állapítja meg a kezelendő állapottól, a beteg korától és egyéb betegségeitől függően. A kezelés időtartama alatt időszakos orvosi ellenőrzés szükséges, az erre vonatkozó előírásokat be kell tartania!

A szokásos kezdőadag napi 2x2 db Memoril Mite 600 mg filmtabletta, amit étkezéssel egyidejűleg vagy étkezéstől függetlenül, 1-2 dl folyadékkal javasolt bevenni.

A Memoril Mite 600 mg filmtabletta alkalmazása nem javasolt 18 év alatti gyermekek és serdülők számára a biztonságosságra és a hatásosságra vonatkozó adatok hiánya miatt.

Amennyiben állapota 6 hét után nem javul vagy romlik, forduljon kezelőorvosához.

Gyártja a MEDITOP Gyógyszeripari Kft.A Memoril Mite az egyetlen vény nélkül kapható memóriajavító gyógyszer, amely piracetámot tartalmaz.


A Memoril Mite filmtabletta piracetám hatóanyagú vény nélkül kapható gyógyszer (VN). Alkalmazási előirás dátuma: 2018. szeptember 14. | Forgalomba hozatali engedély száma: OGYI-T-6392/08
Gyártó: MEDITOP Gyógyszeripari Kft. | Az anyag lezárásának dátuma: 2018. november 15.